YH-Utbildare

YH-Utbildare

EdgeWork matchar yrkeshögskolor ihop med utbildare som är experter inom sitt område. Vi har en bred kunskapsbank med utbildare inom IT & Data, Ledarskap, E-commerce, Sales & Marketing och Samhällsbyggnad. De flesta av våra utbildarkonsulter är entreprenörer som utbildar i sitt ämne mellan sina företagsuppdrag. Hör en av våra konsulter berätta om hur det är att vara en del av EdgeWork.

Våra utbildningsområden

Genom engagerade och erfarna instruktörer, interaktiva läroplaner och praktisk tillämpning strävar vi efter att ge våra studenter en rik och meningsfull utbildningsupplevelse. Oavsett om det handlar om att förstå avancerade tekniker, utveckla ledarskapsfärdigheter eller bemästra effektiva kommunikationsstrategier, har vi utbildningsprogram som är skräddarsydda för att möta behoven och målen hos varje individuell student. Tillsammans formar vi framtiden genom att erbjuda utbildning som inspirerar, utmanar och skapar en stark grund för personlig och professionell tillväxt.

Experter inom föreläsningstjänster

pexels-fauxels-3184325

Vi är experter inom föreläsningstjänster och erbjuder en dynamisk och engagerande miljö på yrkeshögskolor. Genom att sammanföra praktisk kunskap och relevanta fallstudier ger vi föreläsare möjlighet att förbereda studenterna för det verkliga arbetslivet. Vårt fokus är att ge studenterna en stark grund när de tar sina första steg i yrkeslivet. 

En av våra främsta fördelar är vår flexibilitet och anpassningsförmåga. Vi skräddarsyr program och kurser för att möta specifika karriärmål och behov. Dessutom kan vi erbjuda deltid eller distansutbildning, vilket ger studenterna möjlighet att balansera sina studier och arbete på ett effektivt sätt.

Vi är stolta över att vara nära kopplade till arbetsmarknaden och dess föränderliga behov. Genom att samarbeta med arbetsgivare och branschorganisationer utvecklar vi kontinuerligt våra program och kurser för att säkerställa att studenterna har de eftertraktade kompetenserna och färdigheterna på arbetsmarknaden. Vi på EdgeWork är snabba på att anpassa och uppdatera våra utbildningar för att möta de senaste trenderna och behoven inom olika yrken.

Fördelar med att anlita experter

Kontakta