Rekrytering

Vi rekryterar experterna

Vårt arbete med kompetens och människor skapade en naturlig bana till vårt affärsområde Rekrytering. Varje dag möter vi unga talanger som väntar på att ta steget ut till arbetslivet. Samtidigt så möter vi seniora profiler i vårt utbildarnätverk som vill ta nästa steg i sin karriär och letar efter nästa spännande uppdrag. Kombinationen av kompetenser, bakgrunder och erfarenheter gör att vi lyckas hitta de allra bästa medarbetarna till våra kunder. Vår expertis inom rekrytering i kombination med vårt Upskill & Reskill-program gör att vi kan utveckla kompetensen hos våra kunders befintliga medarbetare, men även i samband med nyrekryteringar.

Headhunting

EdgeWork är en boutique-headhunter vars specialitet är att hitta och värva de bästa kandidaterna till företag som inte vill slösa tid eller resurser. Vi värnar om den personliga kontakten, både med våra tilltänkta kandidater och våra klienter och är måna om att hitta den rätta blandningen av kompetens och personlighet.

Brett nätverk

EdgeWork har ett brett nätverk inom olika affärsområden som innefattar såväl juniora som seniora profiler. Vi är ständigt på jakt efter nya talanger och har förmånen att kunna rekrytera direkt från yrkeshögskolorna. Vare sig det handlar om programmerare, digitala analytiker, UX-designers eller anläggningsingenjörer så kan vi hitta de bästa kandidaterna.

Personligt tillvägagångssätt

Vi på EdgeWork arbetar nära med våra klienter för att förstå deras behov och förväntningar och utvecklar en skräddarsydd rekryteringsstrategi som passar klientens behov. Detta ger också möjlighet för företag att bygga en långsiktig relation med EdgeWork för att dra nytta av vår expertis och stöd även vid framtida rekryteringsbehov.

Vill du ta nästa steg i karriären?

Kontakta