Om oss

Välkommen till Edgework

EdgeWork är ett komplett utbildningsföretag som erbjuder skräddarsydda utbildningar av expertföreläsare inom en rad olika ämnen till yrkeshögskolor och företag. EdgeWork grundades år 2020 med visionen om att tillföra den vassaste kompetensen till yrkeshögskoleutbildningar i sin hemstad, Göteborg. På kort tid har nu EdgeWork utökat sitt team av expertföreläsare och expanderat till att föreläsa inom en rad olika ämnesområden över hela landet. Utöver att leverera utbildarkonsulter till yrkeshögskolor, arbetar EdgeWork även med rekrytering, projektbaserade konsultarbete samt med Upskill & Reskill.

Ledande inom kompetensutveckling

EdgeWork är en ledande aktör inom kompetensutveckling, specialiserad på att erbjuda skräddarsydda, högkvalitativa utbildningslösningar för både skolor och företag. Vi kombinerar djup branschkunskap med praktisk erfarenhet för att fungera som din pålitliga partner i utbildningsfrågor.

Vi är dedikerade till att leverera förstklassiga tjänster och är stolta över vår förmåga att hjälpa studenter och företag att nå sina mål och utveckla sin potential. Vårt mål är att ständigt erbjuda värdefulla och effektiva lösningar som möter dina unika behov.

Kontakta oss för att diskutera hur vi kan stödja dig i din karriärutveckling med våra anpassade utbildningar.

Konsulterna berättar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Kvalitetsarbete

Vi tror på att det är viktigt att kvalitetssäkra utbildare, och att denna förmåga går att öva upp. Därför går våra konsulter en kurs i pedagogik, speciellt framtagen av EdgeWork och specialanpassad för yrkeshögskolan. För att säkerställa att vi håller en god nivå på kvaliteten, så följer vi upp denna utbildning med en refresher-course vartannat år.

Vi tror på att alla människor lär sig på olika sätt. Därför är våra kurser skräddarsydda utifrån kursplan och behov. Vi arbetar med olika metoder när vi skapar våra kurser, så som flipped classroom, och blandar både föreläsningar med videoclips, individuella uppgifter och gruppövningar. Under pandemin så har vi också blivit slipade på blended learning och distanspedagogik.

Inom vår utbildningsverksamhet erbjuder vi även anpassade företagsutbildningar. Tillsammans skräddarsyr vi utbildningarna utifrån era specifika frågeställningar.

Kontakta