Consulting

Consulting

Inom vår Consulting-gren erbjuder vi en helhetslösning för våra företagskunder, där vi hanterar hela projektet och hjälper er att leverera till er slutkund, med hög kvalitet. Oavsett om det handlar om att bygga en applikation eller utveckla er affär, så kan vi hantera både stora och små projekt med våra flexibla team-lösningar. Beroende på projektets omfattning, så sätter vi ihop ett team av experter med den rätta kompetensen, som tillsammans med en projektledare kan hantera projektets alla faser, från idé till leverans.

Vi sticker ut ur mängden

Det som gör EdgeWork unikt är vår flexibla konsultlösning. Genom rätt blandning av människor och kunskap, kan vi erbjuda våra kunder en skräddarsydd konsultlösning baserad på deras specifika behov och projekt. Det innebär att våra kunder betalar endast för den kompetens de behöver, under den tiden det behövs.

Flexibilitet på rätt plats

Vår expertis är att vara den externa länken som knyter samman den interna kompetensen. Våra konsulter kan hjälpa till genom att vara en del av ert projektteam, eller så kan vi ta hand om hela projektet åt er, från idé till slutförande. Vi kan jobba på plats hos er eller på distans och kan hantera olika roller inom IT, marknadsföring och projektledning m.m. Allt som behövs för att ert projekt ska lyckas. 

Lösning för korta och långa projekt

Tid är en ovärderlig resurs som vi sparar åt våra kunder genom att driva förbättringsprojekt. Oavsett om det handlar om att bygga en e-handel, förbättra kundupplevelsen på hemsidan, utveckla en applikation, driva upp försäljningen eller att sänka inköpskostnaderna så kan våra konsulter hjälpa er att lyckas.

Edgework tar ditt projekt framåt

Kontakta